Syarat lan Ketentuan

Syarat lan Ketentuan iki ("Ketentuan", "Perjanjian"kita) yaiku persetujuan antarane Operator Situs Web ("Operator Situs Web", "kita", "kita" utawa"kita") lan sampeyan ("Panganggo", "sampeyan" utawa"sampeyan"). Persetujuan iki netepake syarat-syarat umum lan kahanan panggunaanblogmal .com situs web lan produk utawa layanan apa wae (bebarengan,"Situs web" utawa"Layanan").

Akun lan keanggotaan

Yen sampeyan nggawe akun ing Situs web , sampeyan tanggung jawab kanggo njaga keamanan akun sampeyan lan sampeyan tanggung jawab penuh kanggo kabeh aktivitas sing kedadeyan ing akun kasebut lan tumindak liyane sing ana hubungane karo. Sampeyan kudu langsung menehi kabar babagan panggunaan akun sampeyan sing ora sah utawa nglanggar keamanan liyane. Kita ora bakal tanggung jawab kanggo tumindak utawa ngilangi sampeyan, kalebu karusakan apa wae sing ditindakake minangka akibat saka tumindak utawa ngilangi. nundha, mateni, utawa mbusak akun sampeyan (utawa bagean kasebut) yen kita nemtokake manawa sampeyan nglanggar pranata saka Persetujuan iki utawa tumindak utawa konten sampeyan bakal ngrusak reputasi lan niat apik kita. Yen kita mbusak akun amarga alasan kasebut , sampeyan ora bisa ndhaptar maneh kanggo Layanan kita mblokir alamat email lan alamat protokol Internet kanggo nyegah registrasi maneh.

Isi pangguna

Kita ora duwe data, informasi utawa materi ("Isi") sing dikirim ing situs web nalika nggunakake Layanan. Sampeyan kudu tanggung jawab tunggal kanggo akurasi, kualitas, integritas, legalitas, linuwih, kesesuaian, lan kepemilikan properti intelektual utawa hak nggunakake kabeh Konten sing dikirim. Kita bisa, nanging ora duwe kewajiban kanggo, ngawasi Konten ing situs web sing dikirim utawa digawe nggunakake Layanan kita dening sampeyan. Kajaba diidini khusus dening sampeyan, panggunaan situs web sampeyan ora menehi lisensi kanggo nggunakake, ngasilake, ngganti, ngowahi, nerbitake utawa nyebarake Konten sing digawe sampeyan utawa disimpen ing akun pangguna kanggo tujuan komersial, marketing utawa tujuan sing padha. Nanging sampeyan menehi idin kanggo ngakses, nyalin, nyebarake, nyimpen, ngirim, ngowahi format, nampilake lan nindakake Isi akun pangguna sampeyan mung kaya sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake Layanan kanggo sampeyan. Tanpa mbatesi perwakilan utawa jaminan kasebut, kita duwe hak, sanajan dudu kewajiban, kanggo, miturut kawicaksanan kita dhewe, nolak utawa mbusak Konten sing, miturut panemu sing wajar, nglanggar kabijakan kita utawa kanthi cara apa wae mbebayani. utawa objectionable.

Serep

Kita nindakake serep reguler saka Situs web lan Konten, nanging, serep iki mung kanggo tujuan administratif kita dhewe lan ora dijamin. Sampeyan tanggung jawab kanggo njaga serep data sampeyan dhewe. Kita ora menehi ganti rugi kanggo data sing ilang utawa ora lengkap yen serep ora bisa digunakake kanthi bener. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo njamin serep lengkap lan akurat, nanging ora tanggung jawab kanggo tugas iki.

Tautan menyang situs web liyane

Senajan Situs web iki bisa uga disambung menyang situs web liyane, kita ora, langsung utawa ora langsung, nyatakake persetujuan, asosiasi, sponsor, endorsement, utawa afiliasi karo situs web sing disambung, kajaba kasebut kanthi khusus ing kene. Kita ora tanggung jawab kanggo mriksa utawa ngevaluasi, lan kita ora njamin tawaran saka, bisnis utawa individu utawa isi situs web. Kita ora nanggung tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo tumindak, produk, layanan, lan konten pihak katelu liyane. Sampeyan kudu mriksa kanthi ati-ati pernyataan hukum lan kahanan panggunaan situs web apa wae sing sampeyan akses liwat link saka situs web iki. Nyambung menyang situs web liyane sing ora ana ing situs kasebut tanggung jawab sampeyan dhewe.

Iklan

Sajrone nggunakake situs web, sampeyan bisa mlebu korespondensi karo utawa melu promosi pengiklan utawa sponsor sing nuduhake barang utawa layanan liwat situs web. Sembarang kegiatan kasebut, lan syarat, kahanan, jaminan utawa perwakilan sing ana gandhengane karo kegiatan kasebut, mung ana ing antarane sampeyan lan pihak katelu sing ditrapake. Kita ora duwe tanggung jawab, kewajiban utawa tanggung jawab kanggo korespondensi, tuku utawa promosi ing antarane sampeyan lan pihak katelu.

Panggunaan sing dilarang

Saliyane istilah liyane sing kasebut ing Agreement, sampeyan dilarang nggunakake situs web utawa Isine: (a) kanggo maksud apa wae sing ora sah; (b) njaluk wong liya kanggo nindakake utawa melu tumindak sing ora sah; (c) kanggo nglanggar peraturan internasional, federal, provinsi utawa negara, aturan, hukum, utawa pranatan lokal; (d) kanggo nglanggar utawa nglanggar hak properti intelektual utawa hak properti intelektual wong liya; (e) ngganggu, nyiksa, ngina, cilaka, fitnah, fitnah, ngremehake, medeni, utawa mbedakake adhedhasar jender, orientasi seksual, agama, etnis, ras, umur, asal usul negara, utawa cacat; (f) ngirim informasi palsu utawa mblusukake; (g) kanggo ngunggah utawa ngirim virus utawa jinis kode angkoro liyane sing bakal utawa bisa digunakake kanthi cara apa wae sing bakal mengaruhi fungsi utawa operasi Layanan utawa situs web sing gegandhengan, situs web liyane, utawa Internet; (h) kanggo ngumpulake utawa nglacak informasi pribadhi wong liya; (i) kanggo spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, utawa scrape; (j) kanggo maksud saru utawa ora sopan; utawa (k) kanggo ngganggu utawa circumvent fitur keamanan Layanan utawa situs web sing gegandhengan, situs web liyane, utawa Internet. Kita duwe hak kanggo mungkasi panggunaan Layanan utawa situs web sing gegandhengan amarga nglanggar panggunaan sing dilarang.

Watesan tanggung jawab

Sejatine sing diidinake dening hukum sing ditrapake, ing acara apa wae Operator Situs Web, afiliasi, pejabat, direktur, karyawan, agen, pemasok utawa pemberi lisensi ora bakal tanggung jawab marang sapa wae. kanggo (a): sembarang ora langsung, insidental, khusus, punitive, tutup utawa karusakan consequential (kalebu, tanpa watesan, karusakan kanggo ilang bathi, revenue, dodolan, goodwill, nggunakake utawa isi, impact ing bisnis, gangguan bisnis, mundhut saka tabungan diantisipasi , mundhut kesempatan bisnis) nanging disebabake, miturut teori tanggung jawab apa wae, kalebu, tanpa watesan, kontrak, tort, garansi, nglanggar kewajiban statutori, kelalaian utawa liya-liyane, sanajan Operator Situs Web wis diwenehi saran babagan kemungkinan kerusakan utawa bisa wis foreseen karusakan kuwi. Nganti maksimal sing diidinake dening hukum sing ditrapake, tanggung jawab agregat Operator Situs Web lan afiliasi, pejabat, karyawan, agen, pemasok lan pemberi lisensi, sing ana hubungane karo layanan kasebut bakal diwatesi kanthi jumlah luwih saka siji dolar utawa jumlah sing dibayar kanthi awis. dening sampeyan menyang Operator Situs Web kanggo periode siji sasi sadurunge acara utawa kedadeyan pisanan sing nyebabake tanggung jawab kasebut. Watesan lan pangecualian uga ditrapake yen obat iki ora menehi ganti rugi kanthi lengkap kanggo kerugian utawa gagal kanggo tujuan sing penting.

Ganti Rugi

Sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi lan nahan Operator Situs Web lan afiliasi, direktur, pejabat, karyawan, lan agen sing ora mbebayani saka lan nglawan tanggung jawab, kerugian, kerusakan utawa biaya, kalebu cukup. ragad pengacara, sing ana hubungane karo utawa muncul saka tuduhan pihak katelu, pratelan, tumindak, perselisihan, utawa panjaluk sing ditudhuhake marang sapa wae minangka asil saka utawa ana hubungane karo Konten, panggunaan situs web utawa Layanan utawa sengaja. tumindak salah ing sisih sampeyan.

Severability

Kabeh hak lan watesan sing ana ing Persetujuan iki bisa ditindakake lan bakal ditrapake lan mung naleni yen ora nglanggar hukum sing ditrapake lan ditrapake kanggo diwatesi nganti perlu. supaya padha ora nerjemahake Agreement iki ilegal, ora sah utawa unenforceable. Yen ana pranata utawa bagean saka pranata saka Persetujuan iki bakal dianggep ilegal, ora sah utawa ora bisa ditindakake dening pengadilan sing nduweni yurisdiksi sing kompeten, dadi tujuan para pihak yen pranata utawa bagean sing isih ana bakal dadi persetujuan babagan perjanjian kasebut. subyek ing kene, lan kabeh pranata utawa bagean sing isih ana bakal tetep ditrapake lan ditrapake.

Owah-owahan lan amandemen

Kita nduweni hak kanggo ngowahi Persetujuan iki utawa kabijakan sing ana hubungane karo Situs web utawa Layanan sawayah-wayah, efektif sawise ngirim versi sing dianyari saka Perjanjian iki ing situs web. Nalika nindakake, kita bakal ngowahi tanggal sing dianyari ing sisih ngisor kaca iki. Panggunaan situs web sing terus-terusan sawise owah-owahan kasebut bakal dadi persetujuan sampeyan kanggo owah-owahan kasebut. Kabijakan digawe kanthiKabijakan Situs Web.

Ditampa syarat-syarat iki

Sampeyan ngakoni yen sampeyan wis maca Persetujuan iki lan setuju karo kabeh syarat lan kahanan. Kanthi nggunakake Situs web utawa Layanan, sampeyan setuju kanggo kaiket dening Agreement iki. Yen sampeyan ora setuju kanggo netepi syarat-syarat Agreement iki, sampeyan ora duwe wewenang kanggo nggunakake utawa ngakses Situs web lan Layanan.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Perjanjian iki, hubungi kita.

Dokumen iki pungkasan dianyari tanggal 24 April 2019