Syarat-syarat lan kahanan

Syarat lan Ketentuan iki (" Syarat", " kasepakatan" ) minangka persetujuan antarane Operator Situs Web ("Operator Situs Web", "kita", "kita" utawa"kita" ) lan kowe ("Panganggo", "sampeyan" utawa"Panjenengan" ). Persetujuan iki nemtokake syarat-syarat umum lan kahanan panggunaan sampeyanblogmal.com situs web lan produk utawa layanan apa wae (secara kolektif,"Situs web" utawa"Layanan").

Akun lan anggota

Yen sampeyan nggawe akun ing situs web, sampeyan tanggung jawab kanggo njaga keamanan akun sampeyan lan sampeyan tanggung jawab penuh kanggo kabeh kegiatan sing kedadeyan ing akun kasebut lan tumindak liyane sing ana gandhengane. Nyedhiyakake informasi kontak palsu apa wae bisa nyebabake mandap akun sampeyan. Sampeyan kudu langsung menehi kabar babagan panggunaan akun sing ora sah utawa pelanggaran keamanan liyane. Kita ora bakal tanggung jawab kanggo tumindak utawa ngilangi sampeyan, kalebu karusakan apa wae sing ditindakake minangka akibat saka tumindak utawa ngilangi kasebut. Kita bisa nundha, mateni, utawa mbusak akun sampeyan (utawa bagean kasebut) yen kita nemtokake manawa sampeyan wis nglanggar pranata saka Persetujuan iki utawa tumindak utawa konten sampeyan bakal ngrusak reputasi lan karep kita. Yen kita mbusak akun amarga alasan kasebut, sampeyan ora bisa ndhaptar maneh kanggo Layanan kita. Kita bisa uga mblokir alamat email lan alamat protokol Internet kanggo nyegah registrasi luwih lanjut.

Isi pangguna

Kita ora duwe data, informasi utawa materi (" Isi" ) sing dikirim ing situs web sajrone nggunakake Layanan. Sampeyan kudu tanggung jawab tunggal kanggo akurasi, kualitas, integritas, legalitas, linuwih, kesesuaian, lan kepemilikan properti intelektual utawa hak nggunakake kabeh Konten sing dikirim. Kita bisa, nanging ora duwe kewajiban, ngawasi Konten ing Situs web sing dikirim utawa digawe nggunakake Layanan kita dening sampeyan. Yen sampeyan ora ngidini khusus, panggunaan situs web sampeyan ora menehi lisensi kanggo nggunakake, ngasilake, ngganti, ngowahi, nerbitake utawa nyebarake Konten sing digawe sampeyan utawa disimpen ing akun pangguna kanggo tujuan komersial, marketing utawa tujuan sing padha. Nanging sampeyan menehi ijin kanggo ngakses, nyalin, nyebarake, nyimpen, ngirim, ngowahi format, nampilake lan nindakake Isi akun pangguna sampeyan mung kaya sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake Layanan kanggo sampeyan. Tanpa mbatesi perwakilan utawa jaminan kasebut, kita duwe hak, sanajan dudu kewajiban, kanggo, miturut kawicaksanan kita dhewe, nolak utawa mbusak Konten sing, miturut pendapat sing cukup, nglanggar kabijakan kita utawa kanthi cara apa wae mbebayani. utawa objectionable.

Gawe serep

Kita nindakake serep reguler saka Situs web lan Konten, Nanging, serep iki mung kanggo tujuan administratif kita dhewe lan ora dijamin. Sampeyan tanggung jawab kanggo njaga serep data sampeyan dhewe. Kita ora menehi ganti rugi kanggo data sing ilang utawa ora lengkap yen serep ora bisa digunakake kanthi bener. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo njamin serep lengkap lan akurat, nanging ora tanggung jawab kanggo tugas iki.

Tautan menyang situs web liyane

Senajan Situs web iki bisa uga disambung menyang situs web liyane, kita ora, langsung utawa ora langsung, nuduhake persetujuan, asosiasi, sponsor, endorsement, utawa afiliasi karo situs web sing disambung, kajaba kasebut kanthi khusus ing kene. Kita ora tanggung jawab kanggo mriksa utawa ngevaluasi, lan kita ora njamin penawaran, bisnis utawa individu utawa isi situs web. Kita ora nanggung tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo tumindak, produk, layanan, lan konten pihak katelu liyane. Sampeyan kudu mriksa kanthi ati-ati pernyataan hukum lan kahanan panggunaan situs web apa wae sing sampeyan akses liwat link saka situs web iki. Sampeyan ngubungake menyang situs web liyane ing njaba situs kasebut tanggung jawab sampeyan dhewe.

Iklan

Sajrone nggunakake situs web, sampeyan bisa mlebu korespondensi utawa melu promosi pengiklan utawa sponsor sing nuduhake barang utawa layanan liwat situs web. Sembarang kegiatan kasebut, lan syarat, kahanan, jaminan utawa perwakilan sing ana gandhengane karo kegiatan kasebut, mung ana ing antarane sampeyan lan pihak katelu sing ditrapake. Kita ora duwe tanggung jawab, kewajiban utawa tanggung jawab kanggo korespondensi, tuku utawa promosi ing antarane sampeyan lan pihak katelu kasebut.

Panggunaan sing dilarang

Saliyane istilah liyane sing kasebut ing Agreement, sampeyan dilarang nggunakake situs web utawa Isine: (a) kanggo maksud sing ora sah; (b) njaluk wong liya kanggo nindakake utawa melu tumindak sing ora sah; (c) kanggo nglanggar peraturan internasional, federal, provinsi utawa negara, aturan, hukum, utawa pranatan lokal; (d) kanggo nglanggar utawa nglanggar hak properti intelektual kita utawa hak properti intelektual wong liya; (e) kanggo ngganggu, nyiksa, ngina, gawe piala, fitnah, fitnah, ngremehake, medeni, utawa mbedakake adhedhasar jender, orientasi seksual, agama, etnis, ras, umur, asal-usul negara, utawa cacat; (f) ngirim informasi palsu utawa mblusukake; (g) kanggo ngunggah utawa ngirim virus utawa jinis kode angkoro liyane sing bakal utawa bisa digunakake kanthi cara apa wae sing bakal mengaruhi fungsi utawa operasi Layanan utawa situs web sing gegandhengan, situs web liyane, utawa Internet; (h) kanggo ngumpulake utawa nglacak informasi pribadhi wong liya; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, utawa scrape; (j) kanggo maksud saru utawa ora sopan; utawa (k) kanggo ngganggu utawa nyingkiri fitur keamanan Layanan utawa situs web sing gegandhengan, situs web liyane, utawa Internet. Kita duwe hak kanggo mungkasi panggunaan Layanan utawa situs web sing ana gandhengane amarga nglanggar panggunaan sing dilarang.

Watesan tanggung jawab

Sakbenere sing diidinake dening hukum sing ditrapake, ing acara apa wae Operator Situs Web, afiliasi, pejabat, direktur, karyawan, agen, supplier utawa pemberi lisensi ora bakal tanggung jawab marang sapa wae kanggo (a) : karusakan apa wae ora langsung, insidental, khusus, punitive, tutup utawa konsekuensial (kalebu, tanpa watesan, kerusakan kanggo bathi sing ilang, revenue, dodolan, goodwill, panggunaan utawa isi, impact ing bisnis, gangguan bisnis, mundhut saka tabungan diantisipasi, mundhut saka bisnis kesempatan) nanging disebabake, miturut teori tanggung jawab apa wae, kalebu, tanpa watesan, kontrak, tort, garansi, nglanggar kewajiban statutori, kelalaian utawa liya-liyane, sanajan Operator Situs Web wis diwenehi saran babagan kemungkinan kerusakan kasebut utawa bisa uga wis diramalake. karusakan. Nganti maksimal sing diidinake dening hukum sing ditrapake, tanggung jawab agregat Operator Situs Web lan afiliasi, pejabat, karyawan, agen, pemasok lan pemberi lisensi, sing ana hubungane karo layanan kasebut bakal diwatesi kanthi jumlah sing luwih gedhe saka siji dolar utawa jumlah sing dibayar kanthi awis. dening sampeyan menyang Operator Situs Web kanggo periode siji sasi sadurunge sadurunge acara utawa kedadeyan sing nyebabake tanggung jawab kasebut. Watesan lan pangecualian uga ditrapake yen obat iki ora menehi ganti rugi kanthi lengkap kanggo kerugian utawa gagal kanggo tujuan sing penting.

Indemnification

Sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi lan nahan Operator Situs Web lan afiliasi, direktur, pejabat, karyawan, lan agen sing ora mbebayani saka lan nglawan tanggung jawab, kerugian, kerusakan utawa biaya, kalebu biaya pengacara sing cukup, sing ana hubungane karo utawa muncul saka tuduhan pihak katelu, pratelan, tumindak, perselisihan, utawa panjaluk sing ditindakake marang samubarang minangka asil saka utawa ana hubungane karo Konten, panggunaan situs web utawa Layanan utawa tumindak salah sing disengaja ing pihak sampeyan. . #

Severability

Kabeh hak lan watesan sing ana ing Persetujuan iki bisa ditindakake lan bakal ditrapake lan mung naleni nganti ora nglanggar hukum sing ditrapake lan dimaksudake kanggo diwatesi nganti perlu. padha ora bakal nerjemahake Agreement iki ilegal, ora sah utawa unenforceable. Yen ana pranata utawa bagean saka pranata saka Persetujuan iki bakal dianggep ilegal, ora sah utawa ora bisa ditindakake dening pengadilan sing nduweni yurisdiksi sing kompeten, dadi tujuan para pihak yen pranata utawa bagean sing isih ana bakal dadi persetujuan babagan perjanjian kasebut. subyek ing kene, lan kabeh pranata utawa bagean sing isih ana bakal tetep ditrapake lan ditrapake.

Owah-owahan lan amandemen

Kita duwe hak kanggo ngowahi Persetujuan iki utawa kabijakan sing ana hubungane karo situs web utawa Layanan sawayah-wayah, efektif nalika ngirim versi sing dianyari saka Perjanjian iki ing situs web. Nalika nindakake, kita bakal ngowahi tanggal sing dianyari ing sisih ngisor kaca iki. Panggunaan situs web sing terus-terusan sawise owah-owahan kasebut bakal dadi persetujuan sampeyan kanggo owah-owahan kasebut. Kabijakan digawe kanthi #WebsitePolicies.

Penerimaan syarat kasebut

Sampeyan ngakoni yen sampeyan wis maca Perjanjian iki lan setuju karo kabeh syarat lan kahanane. Kanthi nggunakake Situs web utawa Layanan, sampeyan setuju kanggo kaiket dening Agreement iki. Yen sampeyan ora setuju kanggo netepi syarat-syarat Agreement iki, sampeyan ora duwe wewenang kanggo nggunakake utawa ngakses Situs web lan Layanan.

Hubungi kita

Yen sampeyan duwe pitakon babagan Perjanjian iki, hubungi kita.

Dokumen iki pungkasan dianyari tanggal 24 April 2019