PlayStation 5 bakal dadi luwih larang ing umume pasar utama, lan Sony ujar manawa sampeyan bisa nyalahake inflasi sing terus-terusan lan masalah ekonomi global liyane. Dina iki ing blog PlayStation, Sony ngumumake bakal ngunggahake rega loro edisi PS5 ing Eropa, Inggris, Timur Tengah, Afrika, Asia, Amerika Latin, lan Kanada. Amerika Serikat misale jek dadi siji-sijine pasar utama sing ora entuk kenaikan rega "Lingkungan ekonomi global minangka tantangan sing akeh sing sampeyan alami ing saindenging jagad,"kirim blog kasebut. "Kita ndeleng tingkat inflasi global sing dhuwur, uga tren mata uang sing ora becik, nyebabake konsumen lan nggawe tekanan ing akeh industri."Kenaikan rega kaya ing ngisor iki: Eropah: PS5 nganggo disk drive Blu-ray Ultra HD â â¬549.99, munggah saka â¬499.99 PS5 Digital Edition â â¬449.99, munggah saka â¬399.99 Inggris: PS5 nganggo drive disk Blu-ray Ultra HD â £479.99, munggah saka £449.99 PS5 Digital Edition â £389.99, munggah saka £359.99 Jepang: PS5 nganggo disk drive Blu-ray Ultra HD â Â¥54,980 yen, munggah saka Â¥49,980 PS5 Digital Edition â Â¥44,980 yen, munggah saka Â¥39,980 China: PS5 nganggo disk drive Blu-ray Ultra HD â Â¥4,299 yuan, munggah saka Â¥3,899 yuan PS5 Digital Edition â Â¥3,499 yuan, munggah saka Â¥3,099 yuan Australia: PS5 nganggo disk drive Blu-ray Ultra HD â AUD $799.95, munggah saka AUD $749.95 PS5 Digital Edition â AUD $649.95, munggah saka AUD $599.95 Meksiko: PS5 nganggo disk drive Blu-ray Ultra HD â MXN $14,999, munggah saka MXN $13,999 PS5 Digital Edition â MXN $12,499, munggah saka MXN $11,499 Kanada: PS5 nganggo disk drive Blu-ray Ultra HD â CAD $649.99, munggah saka $629 CAD PS5 Digital Edition â CAD $519.99, munggah saka $499 CAD Sayange ora jelas saka postingan blog apa kenaikan rega iki pungkasane bakal diturunake maneh, utawa yen ya, kapan. Sony nyimpulake kiriman blog kanthi nyatakake yen prioritas utama yaiku nambah kahanan pasokan PS5, sing wis berjuang wiwit diluncurake konsol amarga kekurangan chip sing terus-terusan. pamindhahan Sony nderek siji banget padha saka Meta, kang bumped rega Meta Quest 2 $100 pungkasan sasi kanggo alasan padha. Analisis Ampere'Piers Harding-Rolls nyaranake ing postingan blog dhewe yen pamindhahan Sony pancen perlu kanggo nambah biaya sing terus-terusan ing rantai pasokan komponen. Harding-Rolls prédhiksi yen kenaikan rega bakal duwe "efek minimal"ing dodolan amarga terus dikarepake, lan nambahake manawa saiki, ora ana indikasi manawa Microsoft bakal nindakake langkah sing padha. Nanging, iku bisa njupuk kauntungan saka mundhak rega Sony kanggo push Nilai saka hardware dhewe Analisis Ampere ngira yen Sony wis adol 21 yuta PS5 nganti Juni 2022, dene konsol Xbox Series wis adol 13.8 yuta. *Rebekah Valentine minangka wartawan warta kanggo IGN. Sampeyan bisa nemokake dheweke ing Twitter * *@duckvalentine * Ing Artikel iki nyaranake #