**Lil Wayne, Drake, Big Sean lan Master P** kabeh duwe limang paling dhuwur. Kendrick Lamar, 2 Chainz, 50 Cent lan Fabolous kalebu âPac lan Big Ngelingi iki, Sapa raja rap? ** Eminem ** wis dilantik dadi Raja Hip-Hop dening Rolling Stone. Majalah kasebut nyinaoni rapper solo sing ngrilis album wiwit taun 2009 nganti saiki, kanthi ngitung penjualan album, peringkat ing R&BBagan /hip-hop lan rap, tampilan video YouTube, media sosial, konser, penghargaan lan kritikâ panemu Sapa wedhus rap? ** Chance The Rapper ** wis dijuluki wedhus rap dening Drake. Pernyataan iki digawe dening The Rapper, Kendrick Lamar, lan Lil Baby Salajengipun, Sapa rapper wanita paling dhuwur? **Megan Thee Stallion** dadi pemegang penghargaan saiki, kanthi menang kaping pindho ing taun 2020 == Sapa sing dadi raja rap gangsta? == Dre, rapper ** Snoop Dogg ** , lan swara G-funk, rap gangsta njupuk pimpinan genre rap lan dadi musik mainstream lan populer. ⦠|Gangsta rap| |Asal-usul gaya||Hip hop hardcore hip hop politik hip hop| |Asal-usul budaya||1985 Philadelphia, Pennsylvania, A.S.| |Wangun turunan||Mafioso rap| |Subgenre| Sapa Putri rap? ** Whitney Avalon ** minangka aktris, panulis, produser, penyanyi, lan rapper Amerika sing misuwur amarga nggawe seri Princess Rap Battle lan komedi musik liyane ing YouTube, ing ngendi salurane duwe luwih saka 600 yuta tampilan. ⦠Whitney Avalon | Dianyari: 19 Juli 2020| |Situs web||whitneyavalon.com| Apa Eminem dadi MC? Rappers karo MC ing jeneng artis sing kalebu; Run-D.M.C, MC Ren, MC Hammer, MC Lyte, Young MC, MC Shan, MC Eiht, MC jenis lan akeh liyane. Istilah âMCâ wis digunakake dening Jay-Z, Wu-Tang Clan, The Notorious B.I.G., Ice Cube, Kendrick Lamar, Eminem, Big Sean, Stormzy, lan akeh rapper liyane. Sapa sing nggawe rap? **DJ Kool Herc** wis akeh dikreditake kanthi nyepak genre kasebut. Pesta bali menyang sekolah ing taun 1970-an minangka inkubator ide sing berkembang, ing ngendi dheweke nggunakake rong turntable rekaman kanggo nggawe puteran, muter maneh beat sing padha, lan ngluwihi bagean instrumental sawijining lagu. == Sapa rapper paling cepet? == ** Miring Twistedname Michael Johnson) ya iku sawijining rapper lan panulis lagu saka Amérikah Sarékat, lair tanggal 22 September 1982. Dhèwèké wis ngrilis sewelas album studio lan nduwèni gelar rapper paling cepet ing donya. Sapa rapper paling sugih? Net Worth: $ 6,6 Milyar **Kanye West** iku sawijining rapper, penulis lagu, produser rekaman, perancang busana, lan pengusaha Amerika. Dheweke saiki dadi rapper paling sugih ing donya, kanthi regane $ 6,6 milyar Sapa rapper paling berbakat? ** Tanpa basa-basi, ayo ndang rampung. ** - Lil Wayne. ⦠- Ludacris. ⦠- 50 sen. ⦠- Kanye West. ⦠- Nelly. ⦠- Drake. Penjualan Album (12.1m), â1 Album (7), â1 Hits (6), â1 Lagu Rap (26) ⦠- Jay-Z. Penjualan Album (30,6m), â1 Album (11), â1 Hits (4), â1 Lagu Rap (13) ⦠- Eminem. Penjualan Album (49.1m), â1 Album (9), â1 Hits (5), â1 Lagu Rap (4) Sapa rapper lanang paling apik 2021? ** Rapper lanang sing paling akeh streaming ing Spotify ing taun 2021 nganti saiki: ** - Drake â 2,2 milyar - J BALVIN â 1,8 milyar - Mike Towers â 1,7 milyar - Eminem â 1,5 milyar - Rauw Alejandro â 1,5 milyar - Pop Smoke â 1,46 milyar - XXXtentacion â 1,35 milyar - Travis Scott â 1,3 milyar == Sapa rapper lanang paling apik 2021? == Ing ndhuwur dhaptar yaiku Drake kanthi 3,642,943,000 aliran taun iki Sapa bapake rap? Penulis lagu, pemain, novelis lan pujangga Gil Scott-Heron tilar donya ing dina Jumuah ing umur 62 taun. Dheweke misuwur amarga karya sing pisanan direkam ing taun 1970, âThe Revolution Will Not Be Televised.â Pembawa acara Scott Simon duwe kenangan. Sapa sing dadi legenda rap? **Lilâ Wayne, Kendrick Lamar, Jay-Z, Eminem, Andre 3000, lan Tupac** minangka salah sawijining seniman hip-hop top sing katon ing countdown sing luar biasa iki. Rapper kondhang saka kabeh kutha, mati utawa urip, lan kabeh balapan, saka lan Ireng nganti Asia lan Hispanik, kabeh padha saingan kanggo dilantik dadi rapper paling gedhe. Sapa rapper paling OG? - Lil Wayne. Sukses komersial Lil Wayne ngomong dhewe â mung takon Elvis, sing Weezy ngluwihi minangka artis karo paling Billboard Hot 100 hits ing kabeh wektu ing 2012. ⦠- Kendrick Lamar. ⦠- Ghostface Killah. ⦠- Bukit Lauryn. ⦠- Andre 3000. ⦠- Nas. ⦠- Rakim. ⦠- Eminem == Sapa ratuning musik? == Dikenal amarga swarane spektakuler lan persona panggung sing flamboyan, **Freddie Mercury** dikenal sacara internasional minangka penyanyi utama Ratu kanthi ngrilis album Sheer Heart Attack sing sukses ing taun 1974. A Night at the Opera (1975), kanthi lagu âBohemian Rhapsody,â ndadekake dheweke dadi bintang. Apa Cardi B Ratu Rap? ** Cardi B entuk gelar Ratu Musik Rap ** nalika dheweke dadi siji-sijine wanita sing menang penghargaan album rap paling apik ing Grammy kanthi album solo. ⦠Rapper paling sugih nomer 3 ing donya |Kekayaan Net 820 Juta| |Dianyari Terakhir 2021| Sapa sing dianggep raja R&B? Urip sang prabu. Minggu iki, **Jacquees** njebadi awake dhewe dadi panguwasa R&Bâ lan allbroke loose. âAku mung arep ngandhani kabeh wong manawa aku iki raja ing R&B saiki, kanggo generasi iki,â ujare bocah umur 24 taun, sing terkenal kejiret amarga nutupi âTrip,â ing video online. Pira regane $0,50? Dianyari Terakhir: 2021. Ing taun 2022, regane net 50 Cent dikira-kira 30 yuta sing minangka penurunan gedhe saka taun-taun pungkasan, nalika regane net diumumake $ 150 yuta dening Forbes Apa M &Mbak regane net? Dadi, apa regane Emine? Miturut Celebrity Net Worth, Eminemâs net worth yaiku 230 yuta** ing 2022 Gabung karo Komunitas Periklanan lan nuduhake ide sampeyan saiki!