Musik Hiburan 50 Rapper Paling Apik Sepanjang Masa Dheweke wis nuduhake orisinalitas, umur dawa, pengaruh budaya, kehadiran vokal Share PINTEREST Email Cetak Musik Rap& Pilihan Utama Hip Hop Dasar Musik Rock Musik Pop Musik Alternatif Musik Klasik Musik Country Musik Rakyat Irama& Blues World Music Punk Music Heavy Metal Jazz Latin Music Oldies Sinau Luwih Dening Henry Adaso Henry Adaso Henry Adaso wis nulis babagan hip-hop wiwit 2005 lan ngedegake blog pemenang penghargaan The Rap Up. Dheweke wis nulis kanggo "Vibe,"MTV, Rap Rehab, lan liya-liyane. Sinau babagan Proses Editorial sing Dianyari ing 12/12/18 Sapa rapper paling gedhe ing kabeh wektu? Apa tegese judhul kasebut? Jaman ganti. Skills luntur. Agung anyar muncul. Sing lawas mudhun. Kepiye carane bisa dadi emcee sing paling apik nalika akeh sing hebat sing isih kerja? Kanggo dadi adil lan tliti sabisa, ana sawetara aturan dhasar. Artis sing layak kudu aktif paling ora 10 taun lan wis ngrilis paling ora rong album. Dheweke dievaluasi kanggo orisinalitas, umur dawa, lirik, pengaruh budaya, rasa, katrampilan perang, awak karya, nilai puisi, inti, versatility, ngarsane vokal, kinerja langsung, aliran, pangiriman, lan pengaruh. Iki 50 emcees wis rampung kabeh iku njupuk kanggo muter kanggo dhampar: 50 saka 50 Gift of Gab WireImage / Getty Images Hadiah saka aliran Gab Gamelan minangka es. Puisine yaiku tato audio. Sanajan Hadiah lan kanca Blackalicious, Kepala Xcel ora nate nyimpang saka resepe kanggo nggawe tembok tembok karo plakat, awak kerjane menangake ati para penggemar lan kritikus saka pesisir menyang pesisir. Penting: "Nia"49 saka 50 Guru WireImage / Getty Gambar Umume swara. Iku unmistakable. Minangka swara saka Gang Starr (DJ Premier mimpin departemen produksi duo), Guru dadi instrumental kanggo nggawe salah sawijining duo hip-hop paling gedhe ing kabeh wektu. Kredit ekstra menyang Baldhead Slick amarga dadi salah sawijining rapper jazz utama. Sapa sing bisa nglalekake swara beludru kasebut? Penting: "Operasi Saben"48 saka 50 Prodigy WireImage / Getty Images Sadurunge tato G-Unit, sadurunge perang Jay-Z, sadurunge konflik Havoc, Prodigy minangka pemain penting ing rap Pantai Timur. P lan partner ing rhymebrough dun ngomong karo proyèk Queensbridge. Ing njaba The Mobb, Prodigy terus dadi pasukan solo. Dheweke kerja sama karo produser Alchemist ing "Return of the Mac"taun 2007 lan "Albert Einstein"taun 2013. Penting: "Ing Infamous (karo Mobb Deep)"47 saka 50 Posdnuos WireImage / Getty Images Ing wektu nalika gangsta rap minangka urutan dina, Posdnuos lan De La Soul cohorts tabrakan partai karo eseman lan sawetara daisies. Penting: "Is Dead"46 saka 50 Jadakiss WireImage / Getty Images A lyricist dalan-wicaksana, Jadakiss wis maintained tingkat startling konsistensi wiwit dina L-O-X. Kajaba saka aliran raspy lan kemampuan kanggo dismantle sapa ing trek, Jada misuwur kanggo ngancam bakal uncalan kulkas ing Diddy liwat regejegan Publishing. Penting: "Kiss of Death"45 saka 50 Gambar Bun B Getty kanggo Rekaman A / Gambar Getty Bun B ngetokake pesona lan karisma ing lilin lan wong. Teknik, kepemimpinan, lan pengaruh budaya Bun ndadekake dheweke diajeni dening kanca-kanca lan penggemar. Kemenangan 5 mic nuduhake dheweke isih bisa nggantung karo sing paling apik. Esensial: "Ridin'(with UGK)"44 saka 50 T.I. WireImage / Getty Images Rappers kepengin banget karo kraton, akeh sing nyatakake awake dhewe dadi raja ing sawetara titik ing karire, nanging sawetara sing njupuk proklamasi kasebut kanthi serius kaya T.I. Kang gained kredibilitas liwat cosign saka fellow raja kayata Scarface lan Bun B, nanging isih kudu nggawe apik ing judhul. Dadi dheweke nindakake, nyelehake hit sawise hit, juking saingan kepungkur, lan tetep dalan seneng bebarengan. Lagu-lagu paling apik saka T.I. asring ana ing ngendi jebakan ketemu tangga lagu. Thanks kanggo resep foolproof iki, T.I. wis sante kaping sukses platinum, kalebu yuta-sade "King"lan pindho platinum "Paper Trail."Penting: "Trap Muzik"43 saka 50 Beanie Sigel WireImage / Getty Images Kanthi pangiriman sing khas lan pedigree perang sing dites, Kacang buncis ngetutake barisan gedhe saka Philly. Dheweke dadi salah siji saka Roc-a-Fella sing paling padhang bebarengan karo Jay-Z lan Kanye West. Mesthi ana rumus khusus ing perairan Philadelphia. Penting: "Bebener"42 saka 50 DMX WireImage / Getty Images DMX nggawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi campuran spiritualitas lan semangat sing unik. 1998 minangka sorotan ing kariré, amarga Yonkers emcee ngrilis rong album sajrone setaun.Loro-lorone mabur langsung menyang numero uno.Penting: "Iku Peteng lan Panas"41 saka 50 Snoop Dogg Andrew Chin / Gambar Getty Ora kakehan rapper sing bisa nggawe hits utama nalika isih tetep "G."Saliyane nganggo aliran sing paling apik, Snoop nyedhiyakake sawetara pancingan hip-hop sing paling nggumunake.Penting: "Doggystyle"40 saka 50 Ratu Latifah Tim Mosenfelder / Getty Images Ratu Latifah dudu rapper wanita pisanan, nanging dheweke mesthi dadi bintang pertama.Album kaping telune, "Black Reign,"dadi sing pertama dening pembawa acara wanita sing disertifikasi emas. #Sukses komersial Latifah nyepak lawang kanggo lintang mangsa kaya Da Brat, Lauryn Hill, lan Nicki Minaj.Penting: "All Hail the Queen"39 saka 50 Gambar Getty Kendrick Lamar kanggo Clara Lionel Fo / Gambar Getty Kendrick Lamar muncul minangka rapper paling apik ing taun 2010-an, sawise dirilis rong album sing diakoni kanthi kritis, "apik. bocah, kutha m.A.A.d"lan "Kanggo Pimp Kupu-kupu."Proyek pra-Aftermath / Interscope, "Section.80,"uga ora lusuh. #Lamar nggawa rasa kepemimpinan lan inovasi sing nyegerake ing game kasebut, nantang kanca-kancane, nyorot penyakit sosial, lan pungkasane, kepengin mutusake keputusan.38 saka 50 Gambar Getty Q-Tip kanggo Musik Meadows& Festival Seni / Gambar Getty Minangka pembawa acara utama Suku, Q-Tip mbantu dadi pionir jazz rap. Tip dipun promosiaken cita-cita Afrocentric lan wacana sosial tanpa tau mundhakaken swara. Penting: "Midnight Marauders"37 saka 50 Kanye West Getty Images for The Meadows / Getty Images Kanye West mlaku-mlaku kanthi watu ukuran Texas ing pundhak, nanging dheweke nduweni kemampuan kanggo gawe serep drama kasebut. West bisa dibantah produser paling apik ing mic. Teknik dheweke wis berkembang sajrone pirang-pirang taun, lan albume beda-beda. Pengaruhe ana ing ngendi-endi. Penting: "Pendaftaran Terakhir"36 saka 50 Busta Rhymes FilmMagic / Getty Images Salah sawijining prinsip dhasar emceeing yaiku kemampuan kanggo mindhah wong akeh. Sapa sing bisa ngomong yen dheweke ora tau dipeksa pindhah menyang beat dening grunt favorit Busta: "Whoo-HA!"Poin ekstra kanggo dadi pemain live paling energik ing sejarah hip-hop. Penting: "Acara Tingkat Kepunahan: Ngarep Donya Akhir"35 saka 50 Lupe Fiasco Scott Legato / Gambar Getty Nalika hit pisanan sampeyan yaiku babagan skateboard lan sampeyan ka kun ka kun menyang ndhuwur game nalika mangan Kanye West ing trek dhewe. , masa depanmu mesthi katon padhang kaya pitung langit. Kaisar Lu wis dolanan karo bunuh diri karir, nanging isih urip kanggo pengaruhe generasi penulis lirik kayata J. Cole lan Kendrick Lamar. Esensial: "Makanan& Omben-omben"34 saka 50 Raekwon WireImage / Getty Images Senajan "koki"ing Raekwon Chef wis luwih apa karo daging tinimbang panganan nyawa, Rae mbantu nggawe resep kanggo rap mafioso ing '90s. Saliyane pengaruhe sing jelas ing akeh pembawa acara saiki, dheweke uga dadi penulis salah sawijining album hip-hop paling apik ing kabeh wektu, "Mung Dibangun 4 Kuba Linx."Penting: "Mung Dibangun 4 Kuba Linx"33 saka 50 Kool Moe Dee Paras Griffin / Getty Gambar Kanthi kombinasi agawe pinter lan grit, Kool Moe Dee mbantu nulis cithak biru kanggo apa pungkasanipun bakal dikenal minangka battle rap. Penting: "How Ya Like Me Now"32 saka 50 Canibus WireImage / Getty Images Dokter kewan militer Canibus dikenal kanthi transendensi psych-rap esoterik. Nalika dheweke ora nglawan mungsuh sing ora dingerteni, dheweke mikirake teori konspirasi UFO lan sifat parmesan pitik. Sapa wae sing bisa nglawan LL Cool J lan Eminem ing umur sing padha lan isih tetep dadi wong sing gagah. Penting: "Mic Club: The Curriculum"31 saka 50 Royce da 5'9 "WireImage / Getty Images Sapa wae sing nate nyopir mobil siji-gear standar ngerti pikirane Royce da 5'9". Nickel Nine mung ngerti siji cara kanggo ngarahake mic, yaiku kanggo ngalahake saben beat sing disentuh. A dokter kewan perang, Royce thrives ing kompetisi. Dheweke kerja sama karo Eminem minangka Bad Meets lan nindakake perdagangan minangka seperempat saka supergroup Slaughterhouse, bebarengan karo Joe Budden, Crooked I, lan Joell Ortiz. Penting: "Pati Iku Pasti"30 saka 50 Pembunuh Mike WireImage / Gambar Getty Pembunuh Mike yaiku sekolah anyar Ice Cube: swara mentri, sikap Panther, lan pangiriman meriam. Versatility Mike minangka salah sawijining senjata paling apik. Panjenenganipun rocks jams party lan anthems militan karo gusto padha. 29 saka 50 Gambar Talib Kweli Getty kanggo Ozy Fusion Fest 2017 / Gambar Getty Talib Kweli ditarik kanggo nulis nalika isih cilik, wis diwasa karo profesor kuliah minangka wong tuwa. Kweli ngluwihi pelajaran awal kasebut kanggo seni, nggunakake hip-hop minangka platform kanggo madhangi lan nguatake komunitase. Penting: "Kualitas"28 saka 50 Ghostface Killah Gambar Getty kanggo Musik Meadows& Festival Seni / Gambar Getty Ghostface minangka salah sawijining juru crita sing paling imajinatif ing jaman saiki. Dheweke uga paling konsisten Edo album ing hip-hop, karo jero, sugih katalog album gedhe. Penting: "Supreme Clientele"27 saka 50 AZ Mika-photography/Wikimedia Commons/CC SA BY 3.0 AZ, sing debut ing Nas 1994 hit song "Life kang a Bh,"iku biso dibantah rapper paling diremehake tau. Banget angel kanggo ngedol metu, woy s "wong sing cerdas mbedakake dheweke saka kanca-kancane. Penting: "Doe or26 saka 50 MC Lyte Brad Barket / Getty Images MC Lyte Brooklyn dhewe minangka paket lengkap. Dheweke mlebu kanthi ngewangi Sinead O'Connor menyang hit tarian, mbuwang geni ing pacar sing ngapusi, lan nglawan rappers copycat. , kabeh bebarengan. Penting: "Lyte minangka Rock"25 saka 50 Big Pun Hiroyuki Ito / Getty Gambar Senadyan pigura gedhe, Big Pun kang fun, cepet, lan puisi feisty katahan dheweke taun cahya ahead saka kanca-kancane. uga rapper Latino solo pisanan sing dadi platinum. Penting: "Hukuman Modal"24 saka 50 Gambar LL Cool J Getty kanggo Musik Meadows& Arts Festival / Getty Images LL's longevity has never been disputed—he hasn't been able to "Live Without His Radio" since 1985—and, unlike other '80s icons, Cool J has managed to reinvent his style over the years to reflect the current hip-hop landscape. Essential: "Mama Said Knock You Out" 23 of 50 Big L Gunned down in his prime at 24 on Feb. 15, 1999, the rest of Big L's talent followed him to the grave. But he left behind enough material to make a case as one of the most talented poets in hip-hop history. Essential: "The Big Picture" 22 of 50 Masta Ace WireImage / Getty Images Surrounded by Juice CrewMarley Marl, MC Shan, Big Daddy Kane, Biz Markie, Roxanne Shante, and Craig G, Masta Ace was an early unsung talent. His wit, wordplay, and consistency eventually earned him a spot among the greats. Essential: "Disposable Arts" 21 of 50 Pharoahe Monch WireImage / Getty Images Through his panoramic vision and hyper-realistic narratives, Pharoahe Monch solidified a reputation as one of hip-hop's prominent lyricists. Essential: "Internal Affairs" 20 of 50 Redman Getty Images for SXSW / Getty Images Redman doesn't get the credit he deserves, but he's inspired a handful of other greats on this list, including Eminem. Sometimes satirical, sometimesRedman is one of the liveliest storytellers of his era.Essential: "Muddy Waters" 19 of 50 Common J. Countess / Getty Images An ingenuous street poet, master storyteller, and battle-worn warrior, Common has kept Chi-town hip-hop's flag flying high for two decades. Essential: "Resurrection" 18 of 50 Lauryn Hill Scott Legato / Getty Images After years as a member of the Fugees, Lauryn Hill finally broke out as a solo star with 1998’s "The Miseducation of Lauryn Hill." Some of the album’s most unforgettable tunes are poignant tributes to motherhood, relationships, and culture. Lauryn is one of the greatest emcees of all time, male or female. Essential: "The Miseducation of Lauryn Hill" 17 of 50 GZA / Genius Scott Dudelson / Getty Images Armed with sharp metaphors and a smooth flow, Shaolin swordsman GZA is one of the most cerebral emcees in the Wu family.Essential: "Liquid Swords" 16 of 50 Black Thought Redferns / Getty Images Black Thought is a surgeon of emceeing, reaching only for the most incisive effect that each line and verse, each metaphor and punchline, can convey, and applying his skill accordingly. If you listen closely you might hear him feeling around his tool box for just the right flow, the right vocal inflection, the right rhyme sequence. He always seems to find it. Essential: "Illadelph Halflife" 15 of 50 Chuck D Getty Images for Rush Philanthropic Arts Foundation / Getty Images Lyrical with a militant message and a take-no-prisoners persona, Chuck D remains a hugely influential figure in the game. Essential: "It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back" 14 of 50 Mos Def Nicholas Hunt / Getty Images Before he caught the acting bug, Mos Def made an indelible impression on hip-hop with lyrics so clean they made your parents boogie. Essential: "Black on Both Sides" 13 of 50 Andre 3000 FilmMagic / Getty Images He raps, sings, acts, and even dabbles in guitar. Andre 3000 is hip-hop's renaissance man. Although he's released no solo albums, Dre has developed a reputation for stealing the show with nearly every guest appearance. Essential: "Aquemini" 12 of 50 KRS-One Scott Dudelson / Getty Images The Teacha transformed the brusque violence of street life into a story of uplift and self-awareness, starting with BDP's incendiary debut, "Criminal Minded."Essential: "By All Means Necessary (with Boogie Down Productions)" 11 of 50 Slick Rick Scott Dudelson / Getty Images Despite myriad run-ins with the INS andstints, Ricky Walters managed to hold down the storytelling department like no other. Essential: "The Great Adventures of Slick Rick" 10 of 50 Ice Cube FilmMagic / Getty Images Politically salient with an in-your-face voice, Ice Cube developed a cult-like following by favoring substance over style. He's also the only man who went to war with NWA and came out on top.Essential: "Death Certificate" 09 of 50 Big Daddy Kane Paras Griffin / Getty Images Big Daddy Kane is the original king of swagger. Charismatic and confident on the mic, Kane entertained the world with his peculiar flair and stylish wardrobe. Rappers such as Jay-Z,and Snoop later adopted his player persona. Essential: "Long Live the Kane" 08 of 50 Kool G Rap WireImage / Getty Images The next time your favorite emcee commits a double-homicide on wax, blame it on Kool G Rap. Why? He's the grandfather of hardcore hip-hop. Some of the grittiest street tales in rap grew out of G Rap's rhyme book. Essential: "Wanted: Dead or Alive (with DJ Polo)" 07 of 50 Eminem Scott Legato / Getty Images Eminem is a once-in-a-generation talent. His dystopian rhymes, complex flow, experimental wordplay, and meticulous phrasing make him one of the best emcees of all time. Essential: "The Marshall Mathers LP" 06 of 50 Scarface Tibrina Hobson / Getty Images Only a handful of emcees have managed to sustain their alignment with the streets regardless of mainstream plaudits. Scarface is at the top of that list. His street tales and poetic raps are constant reminders that Brad Jordan is the voice of the hood.Essential: "The Diary" 05 of 50 2Pac Raymond Boyd/Michael Ochs Archives/Getty Tupac Shakur is the most influential hip-hop artist of all time. Even in death, 2Pac remains a transcendental rap figure. Afeni's baby is often imitated but never duplicated. Essential: "Me Against the World" 04 of 50 Jay-Z Tim Mosenfelder / Getty Images Jay-Z changed the game on and off wax. Musically, he inspired a host of young emcees eager to learn how to hustle their flow. Business-wise, he inspired a group of hustlers-turned-trappers. Peep his flawless flow and double-entendres. That marketing plan was him. Essential: "Reasonable Doubt" 03 of 50 The Notorious B.I.G. Adger Cowans/Getty Images The Notorious B.I.G. was the complete emcee. He had the stories, the hits, the unforgettable guest rhymes, the lyrics, and a great body of work to leave a lasting mark.had enough pizzazz to sway audiences young and old. His effortless wit and unparalleled flow made him one of the greatest rappers of our time. Essential: "Ready to02 of 50 Rakim Scott Dudelson / Getty Images While others bragged about their guns, Rakim celebrated his skills. Before Rakim, hip-hop was all about nursery rhymes. He changed the game by introducing multisyllabic rhymes and a slew of new slangs. A smooth, laid-back flow and positive messages are the hallmarks that make Rakim half of one of rap's greatest duos and a contender for the ultimate crown in hip-hop. Essential: "Paid in Full (Eric B. & Rakim)" 01 of 50 Nas Paras Griffin / Getty Images Nas is an emcee's emcee. Nimble voice? Check. Gripping tales? Check. Concept songs? Check. Classic albums? Check. An exemplary commitment to integrity.? Check, check, check. Whether rapping about project windows or fried chicken, Nas has a way of bringing pictures to life. He’s weathered the vagaries of the music industry and maintained a dedicated fan base. All his albums have been certified gold or platinum. That's a remarkable feat for a man not known for Top 40 hits. Nas is the greatest emcee of all time. Essential: "Illmatic" Featured Video