*Diarsipkan* = (Spoiler Kabeh) Halloween Teka! sumber daya kostum DIY = Aku nindakake riset kanggo Halloween, lan aku panginten aku bakal nuduhake apa aku ketemu karo komunitas iki. Yen sampeyan kasengsem ing klamben minangka karakter saka buku kanggo Halloween (utawa kanggo Cosplay), lan sampeyan pengin basis sandhangan saka gaya ing acara, ana sawetara pola komersial sampeyan bisa tuku sing cantik padha. Iki mbokmenawa paling apik kanggo wong sing duwe pengalaman jahitan, utawa yen sampeyan duwe wong sing bakal nggawe sampeyan. Pola pisanan sing dakjahit yaiku gaun renaissance, lengkap karo boning korset lan grommet, nanging aku ora nyaranake minangka proyek pertama. IMO, Kesederhanaan nduweni pola kostum sing paling apik. McCalls sing sethitik prasaja, nanging tegese padha ora katon apik; Aku umume golek pas dadi boxier lan ora minangka flattering **Daenerys** Kesederhanaan 1347. Iki sejatine pola sing apik banget. Kanthi iku, sampeyan bisa nggawe kostum Dothraki Dany, gaun pesta Qarth (saka pertunjukan, dadi ora ana dodo kiwa), lan gaun pengantin. McCalls M6941. Iki bisa ditindakake kanthi gaya psudo-Dothraki sing dienggo ing Qarth lan ing sekitar Qarth (golek naga, utawa nganggo busana biru iki. (Apa dheweke nganggo iki ing Meereen musim iki? Aku mung bisa nemokake foto EW.) Kain asli kanggo gaun kasebut yaiku sutra, linen, lan kulit. Polyester lan rayon bakal ngganti sutra, nanging angel kanggo jahitan. Goleki kain langsir tipis ing bagean dekorator kanggo barang sing duwe pola. Ana kain kulit palsu sing digawe saka vinyl, uga suede palsu sing gampang banget kanggo jahitan. Kadhangkala taplak meja vinyl bakal ditindakake kanthi cepet. Kadhangkala sampeyan bisa nemokake katun sing dipintal kanthi kasar sing uga bisa digunakake kanggo kostum Dothraki. Uga, perhiasan pancen bakal nggawe kostum iki. Emas, bros bunder, barang sing nganggo naga, sabuk metalik, lan kalung untu naga sing akeh dianggo ing musim 2 lan 3 **King's Landing** Kesederhanaan 1487. Loro gaya kasebut mesthine dadi Cersei, lan liyane yaiku gaya Sansa. McCalls M6940. Siji pangecualian ing ngendi aku mikir pola McCalls ngluwihi Kesederhanaan. Gaun loro iki apik banget. Brokat emas uga katon kaya barang sing bisa ditarik dening Margaery, nanging tanpa lengen. Yen dipikir-pikir, sampeyan bisa uga bisa ngowahi busana Daenerys ing ndhuwur kanggo sawetara nomer Margaery, uga Brokat sugih bisa ditemokake ing kain dekorator omah, lan kadhangkala ana satin kostum ing Halloween kanthi murah. Maneh, pikirake langsir. Werna penting; abang lan emas kanggo Cersei, blues liyane bisu lan sayuran ijo kanggo Sansa. Cersei tansah duwe singa ing perhiasan, lan Sansa kaya capung lan manuk **Wanita Utara** gamblang 1773. Ok, siji iki ora strictly saka gambar, nanging aku ora bisa bantuan ndeleng Arya ing versi dipunéwahi saka desain ing sisih kiwa. Iku wadon-ish nanging playful. Ing sisih lor, klambi ngisor (disebut chemise) duwe tali ditarik nganti tekan gulu, dadi yen sampeyan seneng, sampeyan bisa ngowahi kaya ngono. Yen ora, Arya nganggo klambi lanang versi ukuran pint ing ngisor iki McCalls M6376. Sampeyan bisa uga bisa narik Catelyn Stark nganggo busana iki, kanthi warna biru utawa ijo monokromatik. Secara teknis, busana Kucing kanthi lengen lonceng yaiku jas, kanthi gaun, lan banjur salah sawijining bahan kimia sing nganggo gulu dhuwur. Nanging, ing jiwit Linen, katun sing dipintal kasar, brokat penghias omah, kabeh nganggo warna sing ora bisu **Melisandre** McCalls M6376 maneh, utawa oldie iki, gamblang 4940. Tombol kanggo Melisandre alus lan wangun pas, ing abang monochromatic. Bisa uga beludru regangan, utawa malah kain rajutan sing kandel. Tambah kalung karo ruby ​​ridiculously gedhe. Yen sampeyan bisa ngowahi gulu ngisor, luwih apik **Goth Sansa** Kesederhanaan 4055. Sing sisih tengen, ireng. Lan sijine manuk ing. Maksudku, jahitan tangan atusan wulu ireng ing bodice. Garis leher kasebut pancen dhuwur, mula sampeyan bisa uga luwih apik nganggo pola kontemporer kanthi sampah kekaisaran lan dudu rok sing lengkap. **Rambut** Serius, ora katon luwih saka tutorial iki ** Jubah Dasar Sampeyan ** Ing pikiranku, ora ana sing bisa ngalahake jubah bunder lengkap, nanging yen sampeyan pengin pindhah menyang rute fantasi tradisional, katon ora luwih saka Simplicity 5794.utawa beludru, bisa uga sampeyan bisa lolos nganggo bulu kutub. Aja nganggo kain jubah, sing paling apik yaiku kandel **Essos Men** Kesederhanaan 3519. Tunik fantasi dhasar. Tambah selendang biru ing gulu lan katon pining katresnan unrequited. Bam, kostum Jorah. Pancen, tunik iki bakal digunakake kanthi santai kanggo sapa wae. Kayane Westerosi sing padha karo kaos jero. Linen yen sampeyan bisa tuku, muslin kasar utawa katun $ 100 liyane kanthi turu yen sampeyan ora bisa. **Pria Utara** Kesederhanaan 1552. Ora apik tenan, nanging sampeyan duwe wulu, lan aksesoris sing pas. Bener, kanggo tutorial sing rinci babagan jubah lor, deleng kene **Meh Kabeh Wong lanang** Kesederhanaan 4059. Bisa nggunakake sawetara variasi saka kostum iki. Ing sisih tengen, ing kulit palsu tanpa lengen lan nganggo tali ing ngarep katon kaya jerkin kulit khas sampeyan. Apa munggah ing brokat apik kanggo bangsawan King's Landing. Lannister Red lan Gold kanggo Joffrey, soko liyane subdued lan karo hemline maneh kanggo Littlefinger McCalls M5214. Another option for King's Landing men. Again, I don't generally like McCalls as much as simplicity, but to be honest, all of the men's costumes need some work. They might look halfway decent in some heavier fabric. Just please don't use the one on the left Edited to add a few more pictures I just wanted to emphasize what a couple of people have mentioned: start early. Costumes can be harder to make than ordinary clothing, because you're working with tricky fabrics such as pleather, stretch knits, velvets, lingerie nylon, and acetate. Just because you may be experienced at whipping up a little dress for a party doesn't necessarily mean you can whip up a Cersei costume, too But it's not always the costume, sometimes it's the findings and the jewelry that can stall you out. It takes time to go around to thrift stores and rummage sales looking for jewelry I would definitely be starting now, yes Bravo, this is aof a list. There's no shortage of resources around, so it's great to have a heap in one place I used McCall's M6940 for a recent Cersei. It was also my choice in learning to sew from a pattern. (I'm planning on making it again, this time with having learned to sew, and with material that isn't lined furnishing fabric. Don't try to learn with lined furnishing fabric, it'll do your head in.) If you've got no idea what you're doing, have a go at some simpler stuff first or at least give yourself pleeeeenty of time, so that you're not trying to figure out what theis going on when you're rushing. Also, mockups - use cheap fabric so that you can figure out the fit, in case patterns run large As far as wigs go (if you're interested), lace fronts tend to look more realistic, but they're aof a lot more expensive. Arda Wigs and WigIsFashion (wigfashion on ebay) are both worth looking at. However, you won't be able to do some of the updos unless you get more expensive wigs or sew in wefts, as they'll show the wefts (they're sewn in with the hair going down) If you want some of the crazier hairstyles, Sil Vous Plaits is also worth looking at. One of note is Sansa's wedding hair I was going to point that out, too. Seems like Simplicitly is constantly receiving Reddit's Hug of Death ( httpwww.urbandictionary.com/define.php?term=Reddit+Hug ) I used this pattern last year for a Jedi robe, and in grey with a chain and belt, it would be a great Maester robe == About Community == Members Online == Similar to this post == r/asoiaf(Spoilers All) The BWB will have a new leader; Goldenhand96%2656/22/2015 r/EveThe-Culture charge the light brigade into Russian Artillery94%906/18/2017 r/asoiaf[Spoilers extended] Blood percentage of Targaryens97%2223d r/asoiaf[Spoilers Extended] PSA: If you’re talking about HOTD/F&B88%2203d r/asoiafChilling Passage setengah dalan F&B (Spoilers Extended)97%4161d r/asoiaf[Spoilers Extended] Princess Rhaenys Targaryen and Baela97%2872d r/asoiafVhagar (Spoilers Extended)89%7362d r/asoiaf[Spoilers Extended] What is your favorite head canon that97%7796d r/asoiafAlicent’s Proposal to Rhaenyra - see u/SonOfYossarion ‘s97%2965d r/asoiafThe Greens (Spoilers Extended)98%4482d r/asoiaf[Spoilers Extended] Questioned Sharply as a euphemism for95%7411d r/asoiaf(Spoilers Extended) The blood on their foreheads are98%1112d r/asoiaf[Spoilers Main] I read Fire and Blood back in 201995%2734d r/asoiaf(Spoilers Extended) Is there a female character who's92%31316h r/asoiaf(Spoilers Extended) The Tragedy of Aemond93%2572d