= Tembung undhangan kanggo mampir mangkat nedha bengi sawise manten = Kita kalebu kertu karo undhangan sing ngundang wong-wong menyang brunch sawise manten, lan aku nyoba ngerteni carane ngucapake supaya kabeh wong ngerti yen dheweke bisa mlebu lan ninggalake kapan wae dheweke pengin. aku asline nulis ing ngisor iki, nanging aku nggunakake tembung "gabung" kaping pindho, lan aku ora bisa mikir cara liya kanggo ngomong: Nggabungake mantèn anyar kanggo brunch sawise wedding Minggu, 30 Juni Hotel XYZ Gabung karo kita kapan wae antarane jam 10:00 nganti 13:00 Aku mung bisa ngomong ing brunch yaiku saka jam 10:00 nganti 13:00 (tanpa ngucap "gabung karo kita kapan wae lan wong bakal ngerti yen dheweke ora kudu ana kabeh wektu? *mikir* jawabane ya, nanging kadang aku ragu karo akal sehat.. Sampeyan mung bisa mbusak "gabung karo kita" lan ninggalake ing" kapan wae antarane 10am lan 1pm" uga! Aku mikir yen sampeyan nindakake kaya sing sampeyan sebutake lan njupuk "gabung karo kita kapan wae" sing uga bakal bisa Yen sampeyan pengin ngganti bagean pisanan, sampeyan bisa ngomong kaya "rayakake karo mantèn anyar ing brunch post-wedding" banjur ninggalake baris pungkasan karo "gabung kita" uga minangka pilihan liyane! Undhangan kita mung ngandika kaya "Yen rencana sampeyan ngidini, gabung karo kita kanggo brunch ing [alamat] antarane sangang AM lan noon." Banjur situs web kita, kita njlimet dicokot liyane lan ngandika bab sing luwih eksplisit kaya "Pengantèn anyar sing hosting brunch ana esuk. Dheweke bakal seneng ndeleng sampeyan sadurunge ninggalake kutha apa sampeyan bisa mampir kanggo limalas menit utawa tetep telung jam!" == Babagan Komunitas == Wong wedok Online