Tamu kudu mriksa pandhuan federal, negara bagian lan lokal lan kanggo konfirmasi hak kanggo lelungan lan nginep ing resort utawa hotel Montage International uga kritéria sing dianggep divaksinasi kanthi lengkap. Mangga deleng pandhuan saiki kanggo konfirmasi yen sampeyan wis nyukupi syarat kanggo pesenan sadurunge nerusake. Kita bakal terus nuruti tuntunan saka panguwasa negara lan lokal amarga kesehatan lan kaslametan para tamu lan kanca-kanca wis lan bakal terus dadi prioritas utama.

#Transportasi
## Kontak
## Arah nyopir menyang Montage Deer Valley
**Saka Bandara Internasional Salt Lake City (SLC â *kira-kira 45 menit berkendara*
-
Kepala Timur menyang I-80
-
Njupuk metu 145 menyang Kimball Jct
-
Belok nengen menyang UT-224 S
-
Belok kiwa menyang Deer Valley Dr
-
Ing bunder lalu lintas, njupuk metu 1 ing Marsac Ave
-
Njupuk Marsac Ave munggah Empire Pass nganti tekan Montage Deer Valley ing sisih tengen
-
Tekan ing Montage Deer Valley, 9100 Marsac Ave, Park City, UT 84060